Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença la Campanya de les Persones Sense Llar 2015

Del 23 al 29 de novembre es portaran a terme activitats diverses amb l'objectiu de fer visible aquest col·lectiu.

El proper dilluns començarà una nova edició de la Campanya de les Persones Sense Llar, una iniciativa organitzada pel Centre d’Acolliment i Serveis Socials La Sopa, Traçant Camins i Càritas Diocesana de Girona, que pretén fer visible el col·lectiu de les persones sense llar. Enguany es portarà a terme sota el lema “Perquè és possible. Cap persona sense llar”. El tinent d’alcalde i regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, ha volgut ressaltar que l’objectiu de la campanya és “fer notar la necessitat del col·lectiu de les persones sense llar, i denunciar alhora les desigualtats, cada vegada més paleses, de la nostra societat”.

La conferència “Les dues cares del bé” a càrrec de Josep M. Carbó, professor de l’escola de Filosofia, donarà el tret de sortida a la campanya el proper dimarts a les 18.30 h al Centre d’Acolliment La Sopa. Dijous s’ha organitzat una xerrada col·loqui sota el nom “Ocupació i feina per a les persones sense llar”, que comptarà amb la presència del tinent d’alcalde i regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, i que serà moderada per la directora del Centre d’Acolliment La Sopa, Rosa Angelats, a les 10h a l’Aula Magna de la Casa de Cultura. El mateix dia, a les 12 h, es farà un flashmob i es llegirà el manifest de la campanya davant de l’edifici de la Generalitat de Catalunya.

El dissabte 28 de novembre es tancarà la campanya d’aquest any amb el recurs educatiu “Anem a conèixer les persones en situació de sense llar”, a les 10h al Centre La Sopa. Durant tota la setmana, també es podrà visitar una exposició de mandales al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.