Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les biblioteques participen en la recollida d'aliments del Gran Recapte

Sota el lema "Llibres que alimenten", una trentena de biblioteques de la demarcació de Girona han endegat una campanya per sumar-se a la recollida d'aliments.

Les biblioteques de Girona participen en el Gran Recapte que se celebrarà el darrer cap de setmana de novembre i que organitza el Banc dels Aliments.

La idea de la campanya “Llibres que alimenten” és que les biblioteques participants recullin aliments i a canvi ofereixin llibres provinents de donacions o donats de baixa per part del servei, que es trobin en perfecte estat i puguin ser d’interès per a la població. És per tant, un a manera d’incentivar la participació en el Gran Recapte i alhora, la possibilitat de donar un segon ús a llibres de qualitat.

Els aliments que es té previst recollir són bàsicament: oli, llet, llegums cuites i conserves de peix. Les persones que portin aquests productes a les biblioteques, entre el 19 i 28 de novembre, rebran a canvi un llibre. Aquesta campanya, organitzada per les biblioteques, compta amb el suport de la Diputació de Girona i de Connexió Papyrus, entitat que es dedica a la recollida i redistribució de llibres usats i amb la plena col·laboració del Banc d’Aliments de les Comarques de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.