Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'amplia el termini d'inscripcions al programa Yuzz per a joves amb una idea de negoci de base tecnològica fins el 14 de desembre

Girona acull una nova edició d'aquest programa que fomenta el talent i les idees de joves entre 18 i 31 anys.

Fins el 14 de desembre està obert el termini d’inscripcions del programa Yuzz a Girona. Yuzz es tracta d’un programa de foment del talent i les idees de joves amb edats compreses entre els 18 i 31 anys amb una idea de negoci de base tecnològica.

Yuzz ofereix als participants formació i assessorament a càrrec d’experts durant 5 mesos (de gener a maig). També ofereix tutoria personalitzada en l’elaboració o revisió del pla d’empresa del projecte per part de tutors de SECOT.

Els millors projectes opten a diversos premis com ara un viatge a Silicon Valley per al millor participants de Girona, premis en metàl•lic per els millors projectes a nivell estatal així com espais gratuïts al Parc Tecnològic de la UdG i a CINC per incubar projectes durant els 6 primers mesos.

Yuzz es tracta d’un programa promogut pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) de la Divisió Global Santander Universidades del Banc de Santander.

El programa a nivell local està impulsat per l’Ajuntament de Girona, la Fundació Princesa de Girona i la Universitat de Girona, amb la coordinació de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, el Consell Comarcal del Gironès, la Cambra de Comerç de Girona i el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.