Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal comissa 2'7 quilos de marihuana a la terminal d'autobusos de Girona

La unitat canina va localitzar un home en un control preventiu i va impedir que la droga viatgés cap a Alemanya.

L’agent de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona va detenir, cap a les onze del matí del dia 6 de novembre, H. Jawara, de 46 anys, amb domicili a Saragossa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els fets van passar quan la gossa detectora Blanca feia servei de seguretat ciutadana per l’estació d’autobusos i trens de Girona. Mentre estaven a l’andana, el gos va mostrar interès per una maleta negra que es trobava enmig d’altres bosses, motxilles i objectes de diferents persones, indicant clarament la presència de substàncies estupefaents. Seguidament, l’agent es va separar uns metres del lloc per identificar el propietari de la maleta.

Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets tres agents de suport de la Unitat SIS de la Policia Municipal de Girona. Tot i que propietari de la maleta va negar en un primer moment que portés cap substància estupefaent a l’equipatge, un cop obert, es van localitzar tres pots amagats entre la roba, el contingut dels quals era marihuana. Finalment el sospitós va manifestar que la marihuana l’havia comprat a Saragossa amb intenció de vendre-la a Alemanya.

Per tots aquests fets es va detenir H. Jawala, de 46 anys, del qual no consta cap altre antecedent policial, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.