Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull a partir de dijous la 14a sessió del Parlament Cultural Europeu

El Palau de Congressos serà la seu de la trobada anual de debat sobre cultura i cooperació europees, que s'allargarà fins al proper diumenge.

Girona serà la seu de la 14a sessió del Parlament Cultural Europeu. El Palau de Congressos acollirà, del 29 d’octubre a l’1 de novembre, aquesta trobada de debat sobre cultura i cooperació europees que té lloc anualment en ciutats d’Europa de reconeguda rellevància cultural. La sessió està organitzada per l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona i compta amb la col·laboració de l’Institut de la Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i del mateix Parlament Cultural Europeu.

Durant quatre dies passaran per Girona artistes, escriptors, músics, historiadors, filòsofs, dissenyadors, arquitectes i altres personalitats del món de la cultura d’arreu d’Europa que formen part del Parlament Europeu de la Cultura. El secretari general i fundador d’aquest òrgan és el suec Karl-Erik Norrman, qui assistirà a les jornades de Girona.

Algunes de les conferències i taules rodones que s’hi portaran a terme tractaran principalment sobre identitat cultural i creativitat en un món globalitzat i sobre innovació, renovació i consolidació de les identitats culturals. També faran una ponència el dia 30 d’octubre el sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca, i el director de cinema Albert Serra.

El Parlament Europeu de la Cultura és un ens fundat el 2001 sota el paraigües del Consell d’Europa i aplega un grup de personalitats europees en els camps de les arts, la cultura i les lletres que cerquen el diàleg per tal de fomentar la democràcia, la cultura i la cooperació europea. Està format per 160 membres procedents de 43 països europeus. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.