Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Salutacció promourà de nou la salut entre els joves amb una parada informativa a l'esplanada de la Copa

Per tretzè any consecutiu, durant les Fires de Sant Narcís es portaran a terme diverses accions per prevenir les conductes de risc.

La Taula de Salut Jove a Girona (Salutacció), constituïda per l’Ajuntament de Girona, la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Universitat de Girona, desenvoluparà per tretzè any consecutiu el programa “Salut i festa”, amb un conjunt d’actuacions per a la promoció de la salut entre els joves. Amb motiu de les Fires de Girona i arran de l’èxit de les anteriors edicions s’habilitarà la barraca de Salutacció com a punt d’informació a l’esplanada de la Copa.

L’objectiu de l’actuació és la reducció de les conductes de risc entre la població jove que participa en aquesta festa. Amb la intervenció d’aquesta parada es pretén transmetre als joves i al seu entorn més pròxim la necessitat de l’oci responsable a través de diverses “Nits temàtiques” que permeten tractar específicament les diferents conductes de risc.

Enguany, la parada estarà oberta cinc nits de Fires: divendres 23, dissabte 24, dimecres 28, divendres 30 i dissabte 31 d’octubre de les 11 fins les 2.30 h de la matinada. S’hi atendran totes les demandes d’informació sobre salut que puguin formular els joves i no tan joves que s’acostin a La Copa i es desenvoluparan activitats alternatives i saludables com jocs tradicionals, un taller de percussió o un foto concurs, entre altres.

A més de la barraca, les darreres dues setmanes 400 adolescents de la ciutat han visitat l’exposició “Ètica etílica” a Els Químics Espai Jove. Amb aquesta exposició s’ha pretès aprofundir sobre diferents situacions i conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.