Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la primera edició d'una fira d'educació i entreteniment familiar

"Jo de gran vull ser..." tindrà lloc al Palau de Fires del 5 al 8 de desembre.

Girona acollirà del 5 al 8 de desembre la primera edició de la fira d’educació i entreteniment familiar “Jo de gran vull ser...”. El Palau Firal es convertirà, durant quatre dies, en una ciutat en la qual els més petits aprendran jugant com és el món dels adults i el valor del treball i els oficis. La fira, destinada a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, està organitzada per Eurekakids i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i altres entitats i empreses.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat aquest matí durant la presentació de la Fira que la ciutat “cada vegada es va orientant més cap a les famílies, amb turisme familiar, amb festivals per a tots els públics i ara amb aquesta fira”. Puigdemont ha ressaltat la part pedagògica i educativa el projecte, més enllà de la part lúdica, un aspecte que “lliga molt amb els valors que promovem com a ciutat educadora i ciutat que vol ser amiga de la infància”.

Aquest projecte neix amb l’objectiu d'esdevenir una de les fires de referència en l’entorn de l’educació i l’entreteniment familiar. Amb la col·laboració d’empreses líders del sector, els nens i nenes podran ser adults per uns dies i exercir professions de diferents camps: periodisme, fusteria, odontologia, pastisseria i fleca, cuina, construcció i arquitectura, instrucció de vol, patinatge, bàsquet, música i interpretació, motociclisme, policia, bomber, gestió de residus, vidrieria o recuiteria, entre d'altres. La responsable de l’esdeveniment, Cristina Teixidó, ha explicat que el que es vol és que “les empreses baixin un esglaó i ensenyin als nens el món dels oficis”.

A més, el segell musical d'Eurekakids, Wonderful Gis, presenta el seu últim disc amb cançons infantils amb la cantant Gisela, qui estarà a la fira per interpretar els seus temes amb els més petits i, tal com ha afirmat ella mateixa, “introduir els nens i nenes al món artístic”. Al recinte, que estarà obert de les 10 a les 19 h, els més menuts també podran gaudir de més de 15 jocs gegants, un futbolí humà i una pista de patinatge, a més d’una zona de restauració amb food trucks.

Les entrades de la fira es podran comprar a les botigues Eurekakids i al portal d’oci Atrápalo. Una part de la recaptació de la venda d’entrades es donarà a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.