Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Activitats dirigides a joves amb un alt nivell de formació, dins la programació de l'Estació Espai Jove

També hi haurà propostes per ajudar a explotar totes aquelles eines que poden facilitar l'èxit en un procés de recerca de feina.

La programació de tardor de l’equipament municipal l’Estació Espai Jove posarà èmfasi aquest any en les propostes que tenen per objectiu satisfer les necessitats d’aquelles persones joves amb uns coneixements més alts. D’entre aquestes propostes cal destacar alguns tallers dissenyats per aprofundir en el potencial professional i l’aprenentatge de revelar-lo a les empreses quan els joves es troben en un procés de selecció.

 

Un curs d’autoconeixement per ajudar els joves participants a identificar les seves potencialitats així com aquells aspectes que tothom pot millorar, amb la finalitat de reconèixer el valor tant personal com professional que tothom té, també és una de les propostes rellevants de la programació de tardor de l’Estació Espai Jove.

 

Les activitats relacionades amb l’entorn digital es dirigeixen a joves en què la constant actualització és la seva forma de vida. Trobaran en aquestes activitats l’era de les noves professions que ara estan a l’ordre del dia, i que s’exploten en milers de negocis i empreses, com el social media, experts en SEO, community manager o les alternatives com bloguers o youtubers.

 

Un altre punt rellevant de la programació de tardor són els idiomes, que han esdevingut ja una necessitat tant per viatjar, treballar o estudiar arreu del món com per fer un grau universitari o moure’s en un entorn connectat mundialment. “Les activitats dinàmiques en anglès que es proposen en aquesta nova programació pretenen naturalitzar aquest idioma, fer-lo nostre i incorporar-lo a la diversitat de llenguatges”, explica el regidor de Joventut i Participació de l’Ajuntament de Girona, Cristóbal Sánchez.

 

Per aquest darrer trimestre de l’any hi haurà un nou cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, on els joves rebran informació i assessorament per a viure noves experiències a l’estranger.

 

Per a més informació, www.girona.cat/estacio
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.