Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

"Repensem la biblioteca escolar del segle XXI", lema de la 10a Jornada de Biblioteques Escolars

Demà la biblioteca Carles Rahola acollirà aquesta trobada de centres educatius de la ciutat organitzada des de l'Ajuntament de Girona

Com cada curs i dins del programa de biblioteques escolars, l’Ajuntament de Girona organitza la Jornada de Biblioteques Escolars, de la qual enguany se celebra la desena edició. La jornada, titulada “Repensem la biblioteca escolar del segle XXI”, va adreçada als responsables de les biblioteques escolars, els representants dels equips directius dels centres educatius, els serveis municipals implicats en el projecte i altres professionals interessats en la biblioteca escolar. La jornada tindrà lloc demà a la biblioteca Carles Rahola de les 9.15 a les 18.30 h.

La Jornada de Biblioteques Escolars representa el tret de sortida del Programa de biblioteques escolars i l’inici del curs i del treball de programació de la biblioteca escolar. És, també, un espai de formació i intercanvi per ajudar a millorar l’acció desenvolupada des de cadascun dels centres, augmentar el coneixement d’experiències que s’estan portant a terme i dissenyar noves estratègies comunes de treball. S’entén la biblioteca com a element clau dintre del centre educatiu i, per això, el projecte ha d’estar participat i compartit per tot l’equip docent i tota la comunitat educativa.

Aquesta edició començarà amb l’entrega dels ajuts Activa la biblioteca per aquest curs 2015-2016, a càrrec de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Seguidament, la bibliotecària escolar Mariona Trabal farà la ponència titulada “La biblioteca escolar, avui: reptes i propostes”, i hi haurà un espai de treball per definir, entre tots els participants, com ha de ser el model de biblioteca escolar que es necessita. El matí acabarà amb la presentació del vídeo “Què en pensen els alumnes de la biblioteca escolar?”, gravat en diversos centres de Girona.

A la tarda, s’han programat quatre activitats simultànies: tres tallers de promoció lectora –difusió del fons, dinamització de la poesia i literatura digital–, i un espai específic sobre el model de biblioteca de secundària. La jornada, a més, estarà ambientada en el clàssic d’Alícia al país de les meravelles, aprofitant que fa 150 anys de la primera publicació d’aquesta obra de Lewis Carroll.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.