Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Fires de Sant Narcís comptaran enguany amb més de trenta activitats infantils i familiars

El Corte Inglés – Hipercor patrocinarà els actes per a tots els públics que es faran a Girona del 23 d'octubre a l'1 de novembre.

La tinenta d'alcalde i regidora adjunta a l'Alcaldia de l'Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, i la directora del Corte Inglés i d’Hipercor a Girona, Carme Vázquez, han presentat aquest matí la programació infantil i familiar de les Fires de Sant Narcís 2015, que està patrocinada per Hipercor. “La col·laboració pública i privada és vital en els moments actuals. Hem d’agrair especialment a empreses com El Corte Inglés i Hipercor que hagin seguit col·laborant amb les Fires fins i tot en les èpoques més complicades”, ha remarcat Madrenas. Des d’El Corte Inglés han manifestat un cop més la voluntat de seguir donant suport a les Fires de Sant Narcís, especialment a les activitats destinades als infants, ja que, tal com ha explicat Carme Vázquez, l’empresa té vocació de “viure plenament els actes que es facin a Girona” i estar on es desenvolupen les activitats socials i familiars de la ciutat.

La programació infantil i familiar de les Fires d’enguany compta amb més d’una trentena d’activitats i presenta algunes novetats significatives com ara l’estrena del Tarlà de festa major, que es penjarà el dia 24 d’octubre a les 11 h al carrer de l’Argenteria. Des d’allà, una cercavila amb la Mula Baba i la Girona Marxing Band acompanyarà el públic fins a l’esplanada de la Copa, on tindrà lloc el primer dels concerts de l’Espai La Copeta, que es va estrenar ara fa tres anys adreçat al públic familiar i que ha demostrat tenir una gran acceptació entre els més menuts i les famílies gironines. Aquest any s’hi podran veure Heavy per Xics, Landry el Rumbero i un concert de música electrònica per a nens el 29 d’octubre que vindrà precedit d’un taller de DJ.

Les titelles tornaran a tenir un paper destacat en aquesta edició de les Fires. La companyia centenària Titelles Vergés presentarà tres obres en sessions dobles al matí (12 h) i a la tarda (17 h) els dies 24, 25 i 29 d’octubre. S’hi podran veure El rapte de la Siseta, En Guinyol a la Girona napoleònica i En Guinyol i el far de Sant Sebastià. Aquest any es reprendran també la campanya escolar de titelles els dies 26, 27 i 28 d’octubre.

Seguint amb la línia marcada a la programació de Fires, també les activitats infantils s’obren als barris. La recentment estrenada frontissa de Santa Eugènia serà l’escenari de l’espectacle Home roda, del Professor Karoli, guardonat amb el premi de votació popular dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2015. Al Centre Cívic Ter s’hi podrà veure Gresca Fresca, de la companyia de Parranda, i la plaça de l’Assumpció tornarà a ser espectadora d’una penjada de mosques de Sant Narcís.

Una nova edició dels jocs tradicionals i populars catalans al parc del Migdia, una visita familiar a la Casa Masó el dia de Tots Sants, la segona edició de la penjada de Mosques a Sant Narcís, de la gimcana de Sant Narcís o del circuit d’aventura de la Copa posaran el colofó a una programació infantil que comptarà, un any més, amb la vessant solidària: les Fires a 1 euro tornaran a les atraccions de la Devesa i al Circ Raluy el proper 27 d’octubre.

Podeu consultar tota la informació al web www.girona.cat/firesdesantnarcis
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.