Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La unitat canina de la Policia Municipal de Girona localitza i deté un home amb 139 bossetes d'haixix

La detenció es va fer durant un control preventiu a l'estació de busos de la ciutat.

L’agent de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona va detenir, cap a la una del migdia del dia 5 d’octubre, M. Dambrosio, de 37 anys i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

 

Els fets van passar quan l’agent de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona, amb la gossa pastor alemany “Xica”, indicatiu K10, feia servei de seguretat ciutadana per l’estació de busos i trens de Girona. Mentre caminaven per una andana el gos va mostrar interès per un home amb qui es va creuar, indicant clarament la presència de substàncies estupefaents a una de les motxilles que portava.

 

Immediatament es va desplaçar al lloc dels fets una agent de suport de la Unitat SIS de la Policia Municipal de Girona. Tot i que el senyor Dambrosio va negar en un primer moment que portés cap substància estupefaent a sobre, just abans de ser escorcollat va manifestar que efectivament portava haixix i el lloc concret on el duia. En el posterior escorcoll es van trobar 139 bossetes d’haixix de diferents mides i materials a una motxilla petita que portava.

 

Per tots aquests fets es va detenir M. Dambrosio, de 37 anys, del qual no consta cap altre antecedent policial, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

 

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha destacat especialment “l’aposta que es va fer amb la creació de la unitat canina de la Policia Municipal”, que, tal com s’ha demostrat en aquesta detenció, “posa de manifest la important tasca en l’àmbit de la prevenció que ofereix aquesta unitat”.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.