Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un bronze olímpic a Pequín participarà al setè Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona

El suís Sergei Aschwanden impartirà quatre sessions tècniques del 9 a l'11 d'octubre al Complex Esportiu Palau.

El suís Sergei Aschwanden, bronze olímpic a Pequín 2008, i la valenciana Ana Carrascosa, doble medallista mundial i campiona d’Europa el 2008, encapçalen el cartell de la setena edició del Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona, que se celebrarà del 9 a l’11 d’octubre al Complex Esportiu de Palau de Girona. Està previst que aquest Congrés compti amb la presència d’uns 350 congressistes d’arreu d’Europa i de l’Estat.

Durant la presentació del Congrés, que s’ha fet aquest matí, la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha ressaltat “l’ona expansiva” del judo a la ciutat i els seus resultats ens tres àmbits: el subcampionat a la Lliga Estatal, aconseguit la temporada passada pel club Girona-Judo; la formació i el treball de base i la vessant solidària, exemplificada en la jornada “Jo t’aJUDO” feta recentment a Cervià de Ter en benefici de la Fundació Oncolliga. També han assistit a la presentació el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols; president del comitè organitzador i de l’Associació Girona-Judo, Fèlix Estartús, i el director d’organització del congrés, Jaime Salas.

L’Associació Girona-Judo, organitzadora de l’esdeveniment, manté l’estructura que va incorporar l’any passat i ha programat set blocs de tècnica i d’exercicis, que seran impartits per Sergei Aschwanden, Ana Carrascosa i Frèdèric Dambach, que havia estat judoka internacional amb la selecció francesa. Els tallers i blocs de judo estaran basats en rendiment esportiu, tècnica i tàctica, i mètodes d’entrenament d’alt nivell, tots ells combinats amb sessions teòriques i pràctiques sobre tatami, que tindran lloc al Complex Esportiu Palau.

L’horari de divendres serà de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 10 del vespre; dissabte començaran a 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 9 del vespre, i diumenge tindrà lloc de 10 del matí a 12 del migdia. Seran en total 13 hores dirigides tant a professors i entrenadors com a professionals en actiu que vulguin gaudir del judo de màxima qualitat. Tècnics i esportistes de Suïssa, França, Portugal, Catalunya i altres comunitats autònomes ja han confirmat la seva presència a Girona.

El programa també inclou en aquesta edició la presentació de la ponència “Judo pel desenvolupament del lideratge”. Ferran Agúndez Navarro parlarà sobre el mètode Judo Management i exposarà les diferents tècniques d’entrenament per millorar les competències directives i de lideratge a partir de la metodologia del judo. Tindrà lloc dissabte a les 9 del matí a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (UdG), al campus de Montilivi. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.