Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

"Lara love", d'Eva Duran, guanya el IV Concurs Smart Films Girona

Els premis es van lliurar dissabte a la nit en el marc del 27è Festival de Cinema de Girona.

El IV Concurs Smart Films Girona ja té guanyador. Es tracta del curtmetratge Lara love, d’Eva Duran, que tracta sobre una jove desesperada per trobar l’amor de manera causal a la ciutat de Girona. Els finalistes dels premis han estat els films Insert coin, de Samuel Colomer i Mercè Sibina, i Diumenge, de Magdalena Vaz. Tots els films es van rodar entre el 8 de maig i el 15 de juliol d’aquest any.

Els guardons es van lliurar dissabte a la nit en el marc de la gala de lliurament dels premis del 27è Festival de Cinema de Girona, en un acte durant el qual es van projectar les tres produccions finalistes i guanyadora, respectivament. El curtmetratge guanyador rebrà un premi per valor de 1.000 euros.

El concurs constava d’una sola categoria de gènere i temàtica lliures. Les obres havien de tenir una durada d’entre un i cinc minuts i el rodatge del curtmetratge s’havia d’efectuar mitjançant un telèfon intel·ligent o una tauleta.

El jurat del premi en aquesta edició estava format pel director del Museu del Cinema de Girona, Jordi Pons; l’artista visual i director del Festival Internacional de Mapping de Girona, Xavi Bové, i la responsable de la Girona Film Office, Laura Merino.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.