Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Recepció a l'Ajuntament de Girona dels alumnes de dues escoles finlandeses

La tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, dóna la benvinguda a la ciutat als estudiants que fan un intercanvi escolar amb el Montessori Palau.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha rebut en nom del consistori dues escoles finlandeses que participen aquests dies en un intercanvi amb alumnes de 4t d’ESO del centre Montessori Palau. A la primera trobada, que va tenir lloc el 28 de setembre al Saló de Plens de l’Ajuntament, hi va participar una escola de la localitat finlandesa d’Ilmajoki. La segona, que ha tingut lloc el 29 de setembre al matí al mateix lloc, s’ha fet amb una escola de la localitat de Seinajoki.

Tal com ha indicat la regidora Isabel Muradàs, des del consistori “es dóna suport a totes les iniciatives que promouen la formació i especialment a les propostes que fomenten l’intercanvi d’alumnes entre les nostres escoles i escoles d’arreu d’Europa”. La setmana que ve es farà la recepció d’una escola de la ciutat alemanya de Weilburg, que també està fent aquests dies un intercanvi també amb el Montessori Palau. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.