Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Biblioteques de Girona s'afegeixen a una acció del Club Súper 3 per incentivar la lectura

L'activitat, que es durà a terme fins al 4 d'octubre, consisteix a buscar una paraula màgica entre els llibres infantils.

Amb motiu de l’Any de les Biblioteques, l’Ajuntament de Girona participa en l’acció conjunta que el Club Súper3 ha plantejat al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per incentivar que els nens i nenes de tot Catalunya vagin a les biblioteques i per fer descobrir o accentuar el gust pels llibres i la lectura dels més joves. Les biblioteques de la ciutat de Girona acolliran l’activitat fins al 4 d’octubre.

Seguint la trama prèvia de la propera Festa dels Súpers, els dies 17 i 18 d’octubre a Montjuïc, es demanarà als nens i nenes que busquin entre els llibres infantils de les biblioteques una paraula màgica que serà clau per a la història de la Festa dels Súpers d’enguany. Concretament, a la trama televisiva, en Desmond, el xicot fantasma de la Lila, buscarà desesperadament la paraula màgica entre els llibres de la seva biblioteca.

El Súper3 convidarà a tots els nens que facin el mateix: que vagin a la seva biblioteca i busquin entre els llibres per tal de trobar el pòster que conté la paraula i ajudar així en Desmond i la resta de la família del Súper3. Un cop trobada la paraula màgica a la biblioteca, podran entrar al web del Club Súper3 per explicar i compartir amb d’altres súpers on i com l’han trobada.

A més, en tres biblioteques hi haurà un pòster especial amb un premi associat. Els tres súpers afortunats que el trobin podran anar a la Festa dels Súpers i conèixer els personatges de la família del Super3 al backstage de l’escenari de l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Les biblioteques oferiran, a més, acompanyament i suport en la cerca del mot màgic a tots els participants.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.