Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Gran Circ de Nadal portarà a Girona alguns dels trucs de màgia de gran format més destacats del món

L'espectacle, sota el nom de "Màgic", tindrà lloc al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau del 25 al 28 de desembre.

El Gran Circ de Nadal tornarà aquest hivern a Girona per portar-hi alguns dels trucs de màgia de gran format més sorprenents de l’àmbit internacional. L’espectacle, que enguany es portarà a terme sota el nom de Màgic, tindrà lloc al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre.

La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia, Marta Madrenas, ha assenyalat que “amb la celebració d’aquest esdeveniment es vol ampliar el discurs cultural de la ciutat i estendre’l a altres disciplines artístiques, com el circ, i, alhora, ampliar també al Nadal les dates d’activitat cultural a Girona”. Madrenas ha afegit que el Gran Circ de Nadal té “l’ambició de convertir-se en el circ de Nadal de Catalunya”. En la mateixa línia, el diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esport i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha remarcat que “s’ha de potenciar el Nadal gironí perquè encara hi ha molt de camp per córrer en aquest aspecte”.

Durant quatre dies, es podran veure a Girona un total de 36 artistes, procedents de deu països diferents, que participaran en dotze atraccions. Tal com ha explicat el director del circ i de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, és una “ocasió única” per gaudir d’un “mosaic d’atraccions” que només es podrà veure a Girona. Cal destacar artistes de grans il·lusions, com Jidinis Magic Co, de Las Vegas; Duo Kybalion, de Rússia i Argentina, o l’escapista càntabre Raúl Alegria; espectacles de doma de cavalls provinents de França; acrobàcies aèries de l’ucraïnesa Olha Hapanovych i de la trapezista italiana Claudia Rossi; les perxes volants de la Troupe Shekin d’Ucraína, o el volteig acrobàtic dels etíops de la Troupe Afrika.

La primera edició del Gran Circ de Nadal, celebrada el desembre passat, va ser un èxit tant de públic, amb l’assistència de més 17.000 persones a les funcions, com de qualitat artística, ja que es van poder veure a Girona alguns dels números de circ sobre gel més destacats del món.

Les entrades estan a la venda ja a partir d’avui al web www.circnadalgirona.com i a les taquilles del Teatre Municipal. Hi haurà nou funcions durant els quatre dies d’espectacle: divendres 25 de desembre (18 i 21 h); dissabte 26 de desembre (11, 17.30 i 20.30 h); diumenge 27 de desembre (11.30, 16 i 19 h) i dilluns 28 de desembre (17.30 h). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.