Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Presentem la programació de l'EMHU per aquesta tardor 2015

Inscripcions obertes per a totes les activitats del trimestre al web www.girona.cat/emhu

Ja es pot consultar tota la programació de l’Escola Municipal d’Humanitats per aquest trimestre al web de l'EMHU.

L’activitat s’iniciarà el 9 d’octubre (18.30h) amb la tercera edició de la Butaca Casademont de l’any, on hi haurà la oportunitat de conèixer el reconegut Doctor Ignacio Morgado, catedràtic de psicobiologia a l’Institut de Neurociència de la UAB que presentarà la conferència "El cervell humà: una fàbrica d’il·lusions" a l’Auditori de La Mercè.

El 19 d’octubre (18h) començarà la tercera edició del curs “Iniciació a la llengua occitana” a càrrec del director de la Càtedra d’Estudis Occitans de la Universitat de Lleida, Aitor Carrera.

Durant el mes de novembre s’oferirà dos cicles de conferències. D’una banda, les “Aproximacions literàries a La Bíblia”, a càrrec de Joan Ferrer que els dilluns del 2 al 23 (18h) proposarà una anàlisis literària de les Sagrades Escriptures; i de l’altra, “La Girona Contemporània”, que els dimecres del 4 al 25 (19h) oferirà una anàlisi complementària a l’exposició “Girona en època contemporània. Les capitalitats de la ciutat (1800-1939)” que s’inaugura el proper dia de Sant Narcís al Museu d’Història de Girona. Finalment, l’Espai Conversa tancarà la programació d’aquesta tardor convidant a l’escriptora gironina Isabel Oliva el 14 de desembre (19h).

Totes les activitats són gratuïtes excepte el curs d’introducció a la llengua occitana que te un preu únic de 25 €. Les places són limitades, de manera que es recomana fer una inscripció prèvia al web www.girona.cat/emhu, on també s’hi pot trobar tota la informació de les activitats.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.