Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta una seixantena d'activitats per a joves aquesta tardor

Dilluns s'obren les inscripcions per participar a les propostes que ofereixen l'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d'Informació Juvenil de l'Espai Marfà.

Aquest dilluns, dia 14 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats per a joves programades per l’Ajuntament de Girona aquesta tardor. D’octubre a desembre del 2015, tindran lloc un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.

A L’Estació Espai Jove es continuarà amb “El rodamón”, un cicle de tallers de mobilitat internacional. Hi haurà, a més, assessorament per als que volen iniciar el seu propi projecte empresarial i un gran nombre d’activitats dirigides a ajudar als joves que vulguin iniciar un procés de cerca de feina. En l’àmbit de formació també s’oferiran grups de conversa d’anglès i català.

Cal destacar, també, altres serveis i projectes com les orientacions per a famílies o els tallers d’èxit escolar. Aquest darrer trimestre de l’any hi haurà també la 21a edició del Mostrar’t amb diferents artistes emergents de la ciutat i el Parada 360, un concert amb els grups Guillem Roma i Damià Arròs i la Banda a Part, que es farà en el marc de les Fires de Girona.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica (www.radioatomica.cat) o els grups de conversa en anglès o de ball que es troben totes les setmanes a l’equipament juvenil. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica. A l’espai també s’hi podrà visitar l’exposició “Ètica etílica”, que tracta sobre el consum responsable d’alcohol i que pretén ser un catalitzador per a la reflexió crítica al voltant de la festa i el consum de substàncies.

El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai. Cal destacar l’organització del Girona XL, la sisena edició de les jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt i també del 3r Concurs de Relats de Terror per a Joves.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 14 de setembre. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.