Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Una cinquantena d'esportistes gironins participaran als "Jocs del tricolore" de Reggio Emilia

Es tracta de la cinquena edició d'aquesta competició internacional que, fins al 31 d'agost, tindrà lloc a la ciutat italiana agermanada amb Girona.

Una cinquantena d’esportistes de diferents entitats de la ciutat participaran, a partir de demà i fins al 31 d’agost, a la cinquena edició dels “Jocs del tricolore”, que tenen lloc a la ciutat italiana de Reggio Emilia, agermanada amb Girona des del 1982. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, assistirà a la sortida de l’expedició cap a la regió de l’Emília-Romanya, que tindrà lloc aquest vespre (19.30 h) al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau.

Hi participaran esportistes del GEiEG, de l’AVAP, de la Unió Esportiva la Salle i de l’Associació Girona Judo. A la competició hi participen uns 3.000 atletes d’entre 11 i 17 anys provinents de quinze països d’arreu del món, com Croàcia, Palestina, els Estats Units, Moçambic, el Paraguai o la Xina.

Els “Jocs del tricolore” van néixer el 1997 per commemorar el 200è aniversari de la creació de la primera bandera tricolor italiana. Cada quatre anys, Reggio Emilia és la capital d’aquesta competició, una de les més rellevants per als atletes joves en l’àmbit internacional. “La voluntat de l’Ajuntament és continuar mantenint aquest esperit d’agermanament també en l’àmbit esportiu”, ha apuntat la regidora Muradàs. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.