Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Avui s'inaugura a Vilabertran l'exposició "Diàlegs. Pintura, música i patrimoni" del Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural

Els artistes gironins Montserrat Costa i Jordi Martoranno mostren les seves obres en aquest nou projecte que s'emmarca dins el festival internacional Schubertíada.

En el marc del Festival Schubertíada de Vilabertran (del 20 al 29 d’agost), avui a les 19 h s’inaugura al municipi empordanès l’exposició “Diàlegs. Pintura, música i patrimoni”, un cicle estival que uneix tres puntals de la cultura: la pintura, la música i el patrimoni. Malgrat que avui se’n fa la inauguració, a la qual participarà el regidor de Participació i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Cristóbal Sánchez, la mostra es podia visitar des del passat 29 de juliol i es podrà veure a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran fins al 13 de setembre.

Programat a quatre mans entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el cicle s’inaugura amb els treballs dels pintors gironins Montserrat Costa i Jordi Martoranno. Aquesta primera col·laboració entre ambdues entitats té com a objectiu convertir la Canònica de Santa Maria de Vilabertran en un espai de referència de la difusió de l’art contemporani de les comarques de Girona i, alhora, té per objectiu posar de relleu el patrimoni monumental i la creació contemporània simultàniament.

Amb aquesta iniciativa, el Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona obre una nova línia expositiva que té la pintura com a protagonista.

La d’enguany és la 23a edició de la Schubertíada, un festival internacional d’alta qualitat artística dedicat al món del lied romàntic i a la música de cambra, s’obre ara una programació d’exposicions dedicada a la pintura contemporània.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.