Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Afectacions amb motiu del rodatge de Joc de Trons

Del 24 al 29 d'agost només es veuran afectats tres carrers de la zona de rodatge.

La setmana que ve s’inicien les tasques de preparació del rodatge de la sèrie “Joc de Trons”. La primera afectació tindrà lloc del 24 al 29 d’agost al carrer Ferran el Catòlic, la plaça dels Jurats i l’aparcament situat al carrer Bellaire (plataforma sobre el Galligants).

El pla de rodatge i les afectacions a la circulació de veïns i de vehicles de la setmana del 31 d’agost, del 7 i 14 de setembre (el rodatge finalitza el 16) s’aniran notificant també amb detall als veïns i als comerciants de la zona afectada en els propers dies i alhora s’aniran fent públiques al web municipal.

L’Ajuntament de Girona va activar dilluns una campanya informativa als veïns del Barri Vell mitjançant la distribució de 4.000 fulletons informatius sobre les afectacions i alhora enviant cartes adreçades als veïns de la zona afectada pel rodatge, proporcionant-los un document acreditatiu conforme viuen, treballen o han de circular amb un vehicle dins l’àmbit de gravació. A més a més, a través del web municipal (www.girona.cat) es publiquen diàriament les novetats de les afectacions i els ciutadans que ho desitgen també poden consultar-les a través de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (972 419 010), de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i dissabtes de 9 a 14 h. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.