Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Avanç de la nova programació formativa de setembre a Girona Emprèn

Educació financera per a emprenedors, tècniques de venda amb PNL o com aparèixer a Google Maps són algunes de les propostes.

El mes de setembre torna la programació formativa a Girona Emprèn amb nous cursos, el primer del qual està previst que comenci el dia 15 de setembre.

El curs, que es realitzarà els dies 15 i 17 de setembre, es tracta d’una proposta que gira al voltant d’un joc, el CashFlow, a partir del qual els participants aprenen aspectes de finances que els seran de gran utilitat en el moment d’engegar un negoci.

Els dies 22 i 29 de setembre està previst el curs Forma’t en tècniques de venda a partir de la programació neurolingüística. L’objectiu del curs és aprendre a millorar els resultats de venda a partir de conèixer aspectes com el procés de venda, el llenguatge de la ment, sistemes representacionals, etc.

Durant el mes de setembre i la primera setmana d’octubre es realitzaran tres noves càpsules TIC. El dia 16 està prevista la sessió per conèixer com fer que l’establiment aparegui a Google Maps i el dia 24 quins són els primers passos per a fer enviaments comercials per correu electrònic amb MailChimp. Finalment, el 2 d’octubre es realitzarà una càpsula sobre els conceptes bàsics que ha de tenir en compte una empresa si vol ser present a Internet.

Pel què fa al cicle de xerrades A Girona Emprèn parlem de... la primera serà sobre la roda de la vida, el dia 23 de setembre. La sessió, a càrrec de Núria Balliu, consistirà en dinàmiques per fer un recorregut personal i descobrir els passos a realitzar per arribar a la situació desitjada.

El dia 28 de setembre la sessió informativa ‘Les noves obligacions de les societat civils privades. La cooperativa, fórmula jurídica alternativa?’. La sessió tractarà dels canvis que provocaran la llei de l’impost sobre societats i la nova llei de cooperatives.

Totes les formacions i xerrades són gratuïts. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.


Més informació i inscripcions:

Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.