Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona convoca el III Concurs de Relats de Terror de La Marfà

La iniciativa està adreçada a joves entre 13 i 30 anys i el termini de presentació de propostes acabarà el 22 d'octubre.

Arriba una nova edició del Concurs de Relats de Terror de la Marfà. Es tracta del tercer any que l’Ajuntament de Girona, a través de Biblioteques de Girona i la Secció de Joventut, impulsa aquesta activitat amb l’objectiu de promoure la participació i la creació literària entre els joves prenent el tema de fons de la por i el terror.

Fins al 22 d’octubre les persones entre 13 i 30 anys que ho desitgin poden presentar relats que expliquin històries inquietants i terrorífiques. Les obres competiran en una de les dues categories del concurs: categoria A, per a les persones de 13 a 18 anys, i categoria B, per a les de 19 a 30 anys. El relat ha de ser curt, entre 1 i 3 pàgines.

Els millors treballs tindran com a premi un val de llibres per valor de 100 euros i seran els protagonistes de la sessió “Lectures de terror” que es realitzarà el 6 de novembre a la Biblioteca Salvador Allende, després de la lectura del veredicte i del lliurament de premis. El jurat serà format pel periodista i escriptor Pep Prieto i persones vinculades a Biblioteques de Girona, a la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona i a l’organització de l’Acocollona’t Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.