Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Nota de condol per la mort de Natàlia Molero Lloret

L'alcalde de Girona, en nom propi, de tot el consistori i de la ciutat, expressa el més sentit condol a la família i als amics per la pèrdua de l'escriptora i gestora cultural.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó, en nom propi, de tot el consistori i de la ciutat, expressa el seu condol per la mort de Natàlia Molero Lloret, escriptora i gestora cultural gironina. Autora de llibres com ara “Aquí hi ha el meu pintallavis” i “Nardo. Un torero d'Olot”, Natàlia Molero va ser regidora a l'Ajuntament de Girona (1995-1998) en representació del grup de CiU, directora dels serveis territorials de Cultura a Girona (1995-1997) i directora de la Filmoteca de Catalunya (1997-2000). Col•laboradora d'El Punt Avui, va exercir la docència, primer com a professora de secundària i més tard de ciències polítiques a la UAB, i va presentar el concurs cultural “A+a+”, a TV3. Era directora de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona des del 2011.

“Mirem enrere i trobem un bagatge tan lluitat que hauria de fer envermellir aquells que s'autoinvesteixen primers intel•lectuals de la ciutat i mai posen les coses fàcils a gent com la Natàlia. S'ha guanyat un lloc de respecte entre els ciutadans de Girona” ha manifestat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.