Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Finalitzen les obres dels terrenys situats al costat del CAP de Montilivi

Les actuacions han consistit en la urbanització de l'espai amb l'objectiu de facilitar l'accés al centre d'atenció primària.

Aquesta setmana han finalitzat les obres per arranjar l’entorn immediat del CAP de Montilivi. El projecte, iniciat a finals de maig, tenia com a objectiu adequar i adaptar els terrenys situats al costat del centre d’atenció primària del barri per facilitar-hi l’accés dels usuaris i, especialment, per atendre les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda.

Vista la necessitat de la utilització de l’espai es va prioritzar la posada en funcionament del pàrquing, a l’espera de l’arribada de l’enllumenat, que s’ha acabat d’instal·lar aquesta setmana. L’obra ha consistit en la urbanització de tot l’àmbit, amb els treballs corresponents a enderroc i moviment de terres, asfaltatge, xarxes de serveis, enllumenat i senyalització.

El pressupost d’aquest projecte, que s’ha desenvolupat en una superfície aproximada de 3.740’77 metres quadrats, ha estat de 85.000,01 euros i l’obra ha estat subvencionada per la Diputació de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.