Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona localitza un local amb 261 plantes de marihuana

Els veïns van alertar un agent cívic de fortes olors de marihuana que provenien d'un local tancat.

Agents de proximitat de la Policia Municipal de Girona van detenir, cap a un quart d’una del migdia del dia 3 de juliol, Marian M., de 29 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i defraudacions de fluid elèctric i aigua.

El procés de seguiment i investigació dels fets es va iniciar després que un agent cívic informés l’agent de proximitat del barri de Sant Narcís de queixes veïnals per males olors, presumptament de marihuana, que provenien d’un local que semblava estar tancat.

Durant dies posteriors, l’agent de proximitat va fer comprovacions per l’edifici i va constatar que les olors provenien del local que hi ha a la planta baixa, i posteriorment va informar la unitat d’investigació de la Policia Municipal de Girona, la qual va comprovar que el local estava embargat i que hauria d’estar buit.

El matí del divendres 3 de juliol la unitat de proximitat de la Policia Municipal de Girona va iniciar una operació per tal de descobrir qui utilitzava el local. Un agent de paisà va comprovar que el local només tenia una entrada i sortida i que a primera hora del matí una persona hi entrava. Passada una estona, l’agent va veure com aquesta persona sortia del local i, amb la col•laboració d’una altra patrulla de la policia uniformada, va identificar el senyor Marian M.

Seguidament, el sospitós va permetre que els agents accedissin a l’interior del local. Un cop a dintre, els policies van veure que hi havia diferents sales prefabricades i preparades amb llum artificial, ventiladors, filtres i temporitzadors horaris, estris necessaris per al cultiu de marihuana. També es van trobar 261 plantes de marihuana distribuïdes per les sales en funció del procés de creixement. Les plantes mesuraven des de 40 centímetres fins a 1 metre d’alçada.

A la darrera sala s’hi van trobar també sistemes de pesatge i diferents bosses precintades, amb marihuana, preparades per a la venda. Així mateix, els agents van comprovar que el local no estava connectat a la xarxa d’abastament públic però que disposava de llum i aigua gràcies a la vulneració dels respectius comptadors.

Per tots aquests fets, es va detenir Marian M., de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i defraudacions de fluid elèctric i aigua. Amb aquesta detenció, la investigació no es dóna per tancada i s’està a l’espera de poder relacionar més persones implicades en aquests delictes. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.