Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S'està treballant per resoldre una incidència a la passarel·la de pagament de l'aplicació e-park

Diversos usuaris s'han pogut veure afectats per un error en el procés de pagament de la zona blava i verda en les últimes setmanes.

L’Ajuntament de Girona ha treballat en els últims dies conjuntament amb l’empresa Setex Aparki, adjudicatària de la zona verda i blava de la ciutat, per solucionar una incidència en la passarel·la de pagament de l’aplicació e-park que ha afectat diversos usuaris.

A causa d’aquest incident, provocat per un error temporal a la passarel·la de pagament, diverses persones han pogut veure’s afectats en les darreres setmanes per cobraments indeguts d’imports que no corresponien a l’ús que havien fet del servei.

La mateixa empresa Setex Aparki ha començat a retornar alguns imports aquesta setmana i està previst que durant el mes de juliol retornin totes les quantitats que s’han cobrat de manera errònia els últims dies. La mateixa empresa enviarà també un correu electrònic a tots els usuaris afectats explicant l’incident ocorregut.

“El problema ja està resolt i la plataforma torna a funcionar perfectament per a tots els usuaris que durant aquest temps han fet ús d’aquest servei i els que en vulguin fer ús a partir d’ara. De totes maneres, lamentem l’incident ocorregut i confiem que no es torni a produir”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

Girona va posar en funcionament el mes de setembre del 2014 l’aplicació gratuïta e-park, que permet pagar la zona blava i verda de la ciutat des dels dispositius mòbils. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.