Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'EMHU convida a cinc sòcies del Club Girona Cultura a la "Ruta V.I.P."

"No ens ho esperàvem!"

“Les parets parlen” és el nom amb el qual es presenta la ruta literària que l’EMHU proposa per aquest estiu. Xavier Carmaniu serà el guia històric que recorrerà els racons de la ciutat i l’actriu Cristina Cervià llegirà els fragments escollits pel mateix Carmaniu.

Per a provar la ruta, cada any es celebra una prèvia que serveix per comprovar el recorregut, la durada, els continguts, etc. Aquesta activitat està restringida als col•laboradors i a tota la gent que ha fet possible l’activitat. També s’aprofita l’avinentesa per convidar als mitjans de comunicació. I fou precisament la presència de càmeres el que va sorprendre a les cinc sòcies del Club Girona Cultura que es van apuntar de manera gratuïta el passat dimecres 1 de juliol.

Tot i que ja sabien que gaudien de l’activitat gratuïtament, no s’esperaven que també estaven convidades al pica-pica final que va oferir el Restaurant +Cub. Va ser una gran sorpresa que va emmarcar una tarda rodona, tal com ens van comentar al final.

La ruta literària està programada cada dilluns de juliol a les vuit del vespre. El lloc de sortida ha canviat i ara és a la plaça Sant Feliu (davant l’escultura del Cul de la Lleona) i s’ha previst que tingui una durada d’una hora i quaranta-cinc minuts aproximadament.

Durant l’itinerari s’ofereix l’oportunitat d’entrar al refugi antiaeri del Jardí de la Infància gràcies a la col•laboració del Museu d’Història de Girona. Així mateix, també hi haurà la possibilitat d’acabar la ruta sopant al restaurant + Cub, de la plaça Jacint Verdaguer.

Opció 1: inscripció a la ruta (10 €)
Opció 2: Inscripció a la ruta + sopar (27 €)
Places limitades
Inscripcions: www.girona.cat/emhu 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.