Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La biblioteca Carles Rahola amplia l'horari d'obertura al públic

Durant l'estiu obrirà ininterrompudament de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h. Les biblioteques de Girona oferiran una norantena d'activitats els propers mesos, moltes de les quals centrades en el 150è aniversari de la primera edició d'"Alícia en el país de les meravelles".

La biblioteca Carles Rahola ampliarà l’horari d’obertura al públic a partir d’aquesta setmana i obrirà de manera ininterrompuda de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h, durant l’estiu. Aquesta era una de les peticions freqüents de les persones usuàries de l’espai, que es va inaugurar a principis d’any. Amb aquesta mesura, es vol donar un servei tan extens com sigui possible en un període en què el públic és diferent de l’habitual durant el curs escolar. Al web www.bibliotequesdegirona.cat es poden consultar els horaris de totes les biblioteques.

A banda d’aquesta novetat, de cara a l’estiu les biblioteques de Girona han programat una norantena d’activitats. En principal centre d’interès de les activitats infantils i familiars de les properes setmanes serà la celebració del 150è aniversari de la primera edició d’Alícia en el país de les meravelles. Moltes generacions de nens i nenes han gaudit durant tot aquest temps de les fantàstiques aventures de la protagonista del conte de Lewis Carroll. Biblioteques de Girona proposa un seguit d’activitats per apropar-se a la història i als personatges i situacions del llibre.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art, s’ha preparat una exposició vivencial que traslladarà a un món oníric i irreal. La protagonista del conte de Carroll també serà la font d’inspiració dels tallers familiars “Alícia es troba amb el Sr. Embut” i “La caiguda i l’aterratge d’Alícia al país de les meravelles”. També es faran activitats de lectura entorn d’aquest eix temàtic a les biblioplaces i bibliopiscines. En aquests espais, igual que a les biblioteques públiques de la ciutat, es pot trobar una mostra de diverses edicions i versions del clàssic, perquè en puguin gaudir des dels lectors més petits fins als més grans.

A més, a la biblioteca Carles Rahola, s’han programat de manera diària quines literàries, speakers corner, jocs, endevinalles i contes per a les famílies i infants majors de 4 anys. Per als més petits, a l’espai primera lectura, es mantenen les activitats diàries de moixaina i conte del dia, però, a més, tots els dissabtes d’estiu s’oferirà una proposta adreçada a les famílies amb nens de 0 a 3 anys: dansa, contes, jocs i, en especial, el conte en família, on famílies voluntàries expliquen contes a altres famílies. Durant l’estiu es mantenen també actius alguns dels clubs de lectura per a adults, joves i infants que es fan durant l’any a totes les biblioteques.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.