Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen dues persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència

Un dels detinguts està imputat també per un furt de material mèdic.

La Policia Municipal de Girona va detenir, cap a dos quarts d’una del migdia d’ahir, Carles G.B., de 26 anys i veí de Cassà de la Selva, i Ramon Manuel F,R,, de 45 anys i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte lleu de furt i un delicte de robatori amb violència.

Els fets van passar quan, durant el matí, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada al 092 que informava que en centre hospitalari de Girona tenien retinguda una persona que havia intentat robar un mòbil en una de les habitacions.

Immediatament, es van desplaçar al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal de Girona. En arribar al centre, el personal de seguretat tenia retingut un home que, aprofitant un descuit, havia intentat sostreure un telèfon mòbil a una malalta. El vigilant del centre els va explicar que els fets havien passat quan la víctima, que es trobava ingressada en una habitació, va sortir del bany i va enxampar un home remenant les seves pertinences. Després de forcejar amb ell, l’home va fugir i es va activar el servei de seguretat del centre. El vigilant va enxampar el lladre i el va retenir fins a l’arribada de la policia.

Fruit de les gestions policials, els agents van saber que el detingut havia actuat en connivència amb un altre home que havia aconseguit sortir del centre sense aixecar sospites. Per aquest motiu es va fer una recerca per la zona propera al lloc que va donar resultats pocs minuts després, quan els agents van veure un home que s’assemblava al sospitós. En adonar-se de la presència policial, l’home va llençar uns objectes sota un vehicle i va seguir la marxa.

A continuació, un dels agents va recuperar els objectes i va constatar que es tractava de dues carteres amb documentació i sense diners. Mentre això passava, un altre agent va aconseguir aturar el sospitós.

Un cop contrastat que es tractava de la persona que actuava juntament amb Carles G.B., els agents van detenir Ramon Manuel F.R .com a presumpte autor de diversos robatoris. Durant l’escorcoll practicat al detingut, es van recuperar també un total de 105 euros en efectiu, el total dels diners sostrets. Gràcies a gestions posteriors es van relacionar els propietaris de les carteres amb persones que es trobaven en un centre hospitalari diferent del primer. Així mateix els agents van esbrinar que, dies abans, en aquest segon centre s’havia produït un furt de material informàtic i d’una cartera d’un treballador.

Després de diverses gestions, i gràcies a la col•laboració del centre, el Servei d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona va comprovar que l’autor era un dels detinguts, Ramon Manuel F.R., per la qual cosa se li va imputar també aquest fet.

De les dues persones detingudes, Carles G.B. no tenia antecedents, mentre que de Ramon Manuel F.R. en consten nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.