Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els Químics Espai Jove oferirà tot el juliol un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat

La iniciativa està dirigida bàsicament a alumnes que hagin de recuperar alguna assignatura al setembre o hagin de preparar les PAU.

Els Químics Espai Jove oferirà tot el mes de juliol un espai d’estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat, amb l’objectiu de donar-los facilitats per tenir èxit en els seus estudis. Aquest espai està dirigit bàsicament als alumnes que han de recuperar alguna assignatura al setembre o han de preparar les PAU.

Aquest estiu, els dimarts i dijous de juliol, de 10 a 13 h, Els Químics Espai Jove oferirà obertament i gratuïtament als joves estudiants de batxillerat de la ciutat un espai d’estudi dissenyat per afavorir la seva formació personal centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. Els alumnes tindran el suport d’un tècnic de l’espai jove i dos monitors que ajudaran a resoldre els dubtes que tinguin en algunes matèries.

Fa cinc anys es va obrir al sector de Palau Els Químics Espai Jove, un equipament juvenil que va néixer amb la voluntat d’orientar de manera eficient els joves en el procés d’elecció dels seus itineraris formatius i oferir-los una programació estable d’activitats (cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, exposicions, etc.). En aquest temps ha esdevingut un espai de referència al barri per obtenir informació i assessorament sobre els temes que preocupen els adolescents.

Cal destacar també que, per quart any consecutiu, aquest darrer curs acadèmic s’han realitzat a l’espai jove els Tallers d’Èxit Escolar; una acció educativa no assistencial plantejada com a recurs per prevenir el fracàs escolar, millorar les competències instrumentals i bàsiques dels alumnes i acompanyar-los en la transició de l’educació primària a la secundària.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.