Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona fomenta la lectura a l'estiu amb una nova edició de la bibliopiscina i les biblioplaces

Demà es posa en marxa el servei municipal a les piscines de la Devesa i a partir de dilluns vinent començarà el recorregut de la biblioplaça pels diferents barris de la ciutat.

Girona torna a oferir aquest estiu els serveis de biblioplaça i bibliopiscina, perquè els ciutadans puguin gaudir de la lectura a l’aire lliure durant els mesos de juliol i agost. Aquest servei és totalment gratuït i va dirigit tant als adults com als infants. Demà començarà el servei municipal de bibliopiscina i dilluns vinent, dia 6 de juliol, el de biblioplaça.

Els barris on s’instal·larà la biblioplaça són els mateixos que l’any passat, és a dir, Vila-roja, Sant Ponç, Vista Alegre, Sant Narcís, Can Gibert del Pla, Devesa, Mercadal i Santa Eugènia. Aquest servei consta d’un carro mòbil ple de llibres i revistes per poder consultar a la plaça mateix o per endur-se en préstec a casa amb el carnet de biblioteques. El fons que s’ofereix és molt divers i té en compte la diversitat de públic i gustos literaris. A més, la dinamitzadora ofereix activitats i tallers per a infants relacionats amb la lectura, sempre d’una manera lúdica i fresca. La biblioplaça dura quinze dies a cada plaça, i fa horari de tardes de dilluns a divendres.

D’altra banda, la bibliopiscina torna a les piscines municipals de la Devesa gràcies al Servei Municipal d’Esports, i per segon any es repeteix la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i l’entitat esportiva GEIEG per portar aquest servei al complex esportiu de Sant Ponç. La bibliopiscina ofereix lectures d’estiu, a més de revistes i premsa diària, i activitats infantils dinamitzades. A la Devesa la bibliopiscina estarà instal·lada a l’entrada de la zona de gespa, sota un tendal, una novetat d’aquest any.

Un dels atractius de la bibliopiscina i la biblioplaça són les hores del conte per als infants, que van a càrrec de contistes professionals. En total representen 14 actuacions al llarg de l’estiu, i complementen les activitats infantils de les biblioteques, que aquest any se centren en el 150è aniversari de la publicació d’Alícia al país de les meravelles, de l’escriptor Lewis Carroll. A les biblioteques es faran tallers relacionats amb l’efemèride, i també a les biblioplaces i bibliopiscines.

Podeu consultar tota la programació al web de Biblioteques de Girona.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.