Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement a les millors notes de 4t d'ESO

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, presidirà avui la recepció a les 19.30 h al Saló de Plens.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran aquest vespre els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO. L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, comptarà amb la presència de 18 nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria a la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que es porta a terme any rere any, es vol agrair als alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

Els alumnes als quals se’ls farà el reconeixement aquesta tarda són: Josep M. Montal de Grandes (Escola Bell-lloc del Pla), Jaume Creus Marull i Íngrid Royo Iniesta (Escola Fedac-Sant Narcís), Claudia Bussé Rojas, Mariona García-Arbós Mata i Laia Ribó Molina (Escola La Salle), Carmina Prat Fusté (Escola Les Alzines), Júlia Gimbernat Mayol (Escola Montessori), Carla Xifra Esser i Bet Solé Roqueta (Escola Vedruna), Júlia Paradinas Carré (Institut Carles Rahola i Llorens), Maria Tapias Serrano (Institut Montilivi), Laura Van der Haar Àvila i Berta Prat Gasull (Institut Narcís Xifra), Laia Boada Oller (Institut Santiago Sobrequés), Alícia Muñoz Quiñones (Institut Santa Eugènia), Júlia Cabrera Cortada (Institut Jaume Vicens Vives), i Adrià Burgell i Barceló (Escola Maristes de Girona).

En el marc de l’acte, els joves Guillem Martínez Roure i Aniol Lobo Salvia, del Racó dels robotaires, s’adreçaran als alumnes reconeguts amb un parlament per exposar la seva experiència. A continuació, hi haurà una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb flautes, a càrrec de les alumnes de l’Escola Municipal de Música, Berta Masnou, Mariona Castillo, Martí Rodríguez, Pep Juandó, sota la direcció de la professora Almudena Jambrina. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.