Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'EMA obre el període de matriculacions pel proper curs 2015-16

L'Escola Municipal d'Art estrena un nou sistema de pagament dels cursos. A partir del 6 de juliol

Dilluns 6 de juliol s’iniciarà el període de matriculació pel curs 2015-16 que estarà disponible al web de l’escola www.girona.cat/ema.

Una novetat a destacar és la incorporació de l’escola al sistema de venda online Koobin que també gestiona el Club Girona Cultura. D’aquesta manera, els socis podran accedir al sistema de inscripcions a través del seu espai personal a més de tenir la possibilitat de gaudir d’un descompte especial pel fet de ser socis del club. Tanmateix, tal com s’ha indicat anteriorment, també es podrà accedir a la oferta formativa directament, des del web de l’ema.

Pel proper curs 2015-16, l’EMA ha reforçat les línies de formació en art i disseny adaptant la oferta a totes les edats. Així doncs, el projecte educatiu s'estructura en cinc àrees de treball: Tallers artístics, monogràfics, emaXics, emaArt i emaDisseny. El darrer eix de treball que ha incorporat l’escola des del darrer curs, són els estudis d’emaDisseny orientats a aquells estudiants, a partir dels 16 anys, que tinguin inquietuds creatives, iniciativa i ganes d’explorar. Que vulguin descobrir un concepte del disseny ampli i generalista, sense entrar en especialitzacions. Alumnes que vinguin a l’escola per esbrinar la seva afinitat en els diversos camps creatius vinculats a l’art i el disseny.

Ja fa dies que es pot consultar la oferta formativa al web i aquesta setmana s’ha començat a fer la distribució del llibret en paper per diversos punts destacats de la ciutat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.