Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival Undàrius convertirà Girona en un aparador de la cultura tradicional i popular del 2 al 5 de juliol

S'hi podran veure demostracions de dansa, tallers de balls de bastons, mostres de glosa o assaigs de castells, entre moltes altres propostes

Del 2 al 5 de juliol Girona acollirà la segona edició del Festival Undàrius que, durant un cap de setmana llarg convertirà la ciutat en un aparador de cultura tradicional i popular, principalment catalana i occitana. En el marc de l’Undàrius es portarà a terme el Campus de Cultura Popular, una sèrie d’activitats formatives consolidades que afegeixen un espai de reflexió i intercanvi al festival.

 

Les places i els centres cívics de la ciutat seran els escenaris de les diferents propostes que s’han programat durant el festival. Una sèrie de xerrades d’especialistes sobre cançó i dansa populars donaran el tret de sortida a l’Undàrius el dijous 2 de juliol.

 

Un dels plats forts del festival serà la mostra de glosa del divendres 3 de juliol a la plaça dels Jurats, que reunirà alguns dels millors intèrprets de cançó improvisada dels Països Catalans. S’hi podran veure Mateu Xurí, Maribel Cervera, Ferriol Macip, Gemma Balaguer, Mireia Mena i Panxito, que donaran pas al ball amb La Machine i les Zéoles. El mateix dia, a les 21 h, a la plaça del la Independència hi haurà un assaig de castells amb els Marrecs de Salt.

 

Una marató de sardanes, una cercavila amb Fal·lera Gironina i una visita guiada a la sala dedicada a la cobla i a la sardana del Museu d’Història de Girona ompliran la tarda del dissabte 4 de juliol de propostes dedicades a la cultura popular. Els vallesans Mirabèl seran els encarregats d’oferir el ball de cloenda del festival, amb una mostra de la cultura occitana, el diumenge dia 5.

 

Podeu consultar la programació completa al web http://www.escampillem.cat/undarius/

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.