Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El joc torna a ser el protagonista de les places i del Barri Vell en la segona edició del Ludivers

L'espectacle "Has vist nevar a l'estiu?" servirà per inaugurar el festival de les cultures de la imaginació el 26 de juny.

Del 25 al 28 de juny el joc tornarà a fer-se un lloc protagonista als carrers i places del Barri Vell gràcies a la segona edició del Ludivers, el festival de les cultures de la imaginació. L’espectacle inaugural, Has vist nevar a l’estiu?, tindrà lloc el divendres 26 de juny, a les 22 h, a la plaça de Jaume Vicens Vives.

Aquest any els participants al festival podran visitar sis “planetes” amb propostes per a tots els gustos. Jocs de taula, d’estratègia i de simulació al Planeta Juganer; joguines de cartró i fusta al Planeta Ecoconstruïm; contes i jocs de rol al Planeta Imaginari; jocs tecnològics i digitals al Planeta Click&Dit; experiments artístics i científics al Planeta Articiència, i aquest any, com a novetat, parades gastronòmiques i tallers de cuina al Planeta Gastrolúdic.

La Rambla, la plaça de les Castanyes, la plaça dels Mercaders, la plaça de la Independència, la plaça de Santa Susanna, l’Espai Cívic Mercadal o la plaça de Jaume Vicens Vives seran els escenaris de tallers, presentacions de llibres, espectacles i activitats de joc diverses.

Es pot consultar tota la programació al web www.ludivers.cat  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.