Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen dues persones com a presumptes autores d'un delicte de furt

Els lladres van ser enxampats quan van passar per la línia de caixa amb dos mòbils amagats a la bossa de mà.

La Policia Municipal de Girona va detenir, cap a les nou del vespre del dia 6 de juny, Clara P.B., de 25 anys d’edat i veïna de Platja d’Aro, i Randy M.R., de 19 anys d’edat i veí de Sils, com a presumptes autors d’un delicte de furt en un centre comercial de Girona.

El dissabte 6 de juny el servei de seguretat d’un centre comercial de Girona va alertar la central de comandament de la Policia Municipal de Girona que tenien una dona retinguda per agafar dos mòbils i passar per la línia de caixa sense abonar-los.

Immediatament es va desplaçar fins al lloc dels fets una patrulla de la Policia Municipal de Girona i es va posar en contacte amb la seguretat del centre comercial, que tenia retingudes dues persones. Gràcies al visionat d’imatges enregistrades pel centre comercial es va comprovar que la senyora Clara P.B. agafava dos telèfons mòbil i els amagava a la bossa de mà, mentre el senyor Randy M.R. vigilava, i que posteriorment passaven per la línia de caixa sense abonar-los.

En el posterior escorcoll de la bossa de mà, es van localitzar dos telèfons mòbils més que, en preguntar-li a la senyora Clara P.B., va manifestar que els havia robat el dijous anterior. El servei de seguretat del centre comercial va visionar les imatges del dijous 4 de juny i va poder comprovar que efectivament les dues persones retingudes, seguint el mateix modus operandi, s’enduien dos telèfons mòbils sense pagar-los.

Els agents van recuperar els mòbils furtats, que tenien un valor de 449 € cadascun, i va detenir Clara P.B. i Randy M.R. com a presumptes autors d’un delicte de furt. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.