Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona programa una seixantena d'activitats per a joves aquest estiu

Dilluns vinent s'obriran les inscripcions per a la seixantena de propostes que es faran entre juliol i setembre.

El pròxim dilluns 8 de juny s’obriran les inscripcions per a les activitats per a joves que s’han programat des de l’Ajuntament de Girona entre els mesos de juliol i setembre del 2015. Un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, setmanes temàtiques, divendres lúdics, concerts, mostres artístiques i altres activitats.

A L’Estació Espai Jove es continuarà amb “El Rodamón”, un cicle de tallers de mobilitat internacional. En l’àmbit de formació es faran xerrades sobre les beques d’estudi i la repesca d’itineraris formatius. Un estiu més també hi haurà un cicle de cinema a la fresca i al setembre es donarà el tret de sortida a la 21a edició del Mostrar’t.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos, xerrades i tallers, al mes de juliol agrupats en setmanes temàtiques. Els divendres del mes de juliol s’organitzaran diferents activitats lúdiques dins el marc del KMKS Friday lúdics. També durant el mes de juliol s’organitzaran activitats a la plaça i s’obrirà una aula d’estudi per a alumnes de batxillerat.

El Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai.

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web que hi ha a continuació i les inscripcions es podran fer en línia a partir del proper dilluns 8 de juny:

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.