Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Convocatòria de participació al Cicle de Cinema i Solidaritat

La temàtica d'aquesta nova edició és els "Conflictes oblidats". Fins al 22 de juny podeu enviar-nos les vostres propostes.

Si sou una entitat de Girona que treballeu en l’àmbit de la solidaritat i cooperació, podeu proposar-nos una pel·lícula o un documental per al Cicle de Cinema i Solidaritat.

La temàtica d’aquesta nova edició és els CONFLICTES OBLIDATS.

Malauradament existeixen conflictes que per la seva durada, per la seva especificitat o per interessos geopolítics i econòmics han desaparegut del nostre dia a dia. La realitat, però, de les poblacions que els pateixen és molt dura, eternitzant situacions de vulneració dels drets humans en sectors molt amplis de la població.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a aquests conflictes i en concret a les poblacions que pateixen les seves conseqüències engeguem una nova edició del cicle de Cinema i Solidaritat. La temàtica d’enguany vol apropar-nos a les causes d’aquests conflictes, així com donar a conèixer les condicions de vida de la població que els pateixen en primera persona i reflexionar sobre les possibles solucions.

Per això, des del mes de setembre de 2015 i fins al juny de 2016, us oferim una pel·lícula mensual, on les entitats gironines que tenen el coneixement i la vivència propera sobre aquesta temàtica i que treballen en diferents àmbits com la salut, l’educació o els drets humans als països empobrits, ens ofereixen la seva perspectiva i ens conviden a rescatar de l’oblit aquests conflictes oberts i latents.

 

Fins al 22 de juny podeu enviar-nos les vostres propostes a la següent adreça de correu 
cooperacio@ajgirona.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.