Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Biblioteca Ernest Lluch torna a oferir un espai d'estudi en horari nocturn per preparar la selectivitat

El servei estarà disponible de l'1 al 10 de juny de dilluns a divendres i de les 20 a les 24 h

Com és habitual en els darrers anys, la Biblioteca Ernest Lluch oferirà un espai d’estudi en horari nocturn destinat especialment als estudiants de batxillerat que es presenten a la selectivitat. A partir del dia 1 de juny, i fins al 10 de juny, l’espai estarà obert des de les vuit del vespre fins a les dotze de la nit, de dilluns a divendres.

Aquest és un servei demanat pels instituts i per aquells estudiants que troben en la biblioteca un espai amb serveis adequat per a l’estudi i tranquil per poder preparar amb garanties d’èxit el pas als estudis universitaris. Els anys anteriors aquesta proposta ha tingut molt bona acollida entre el col·lectiu d’estudiants.

La zona que es dedicarà a aquest servei serà el primer pis de la biblioteca, que disposa d’una capacitat per a unes cinquanta persones i està equipat amb servei Wi-Fi. Es podrà consultar a la sala el fons de la biblioteca i es podrà fer ús dels ordinadors d’ús públic, però no es podrà realitzar préstec.

A més d’aquest servei específic cal recordar que les biblioteques de Girona disposen de sales destinades a l’estudi i a la realització de treballs en grup en horari d’obertura de la biblioteca. En especial, cal destacar les sales de treball de les quals disposa la Biblioteca Carles Rahola, que és necessari sol·licitar prèviament atesa l’alta demanda, i la sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende, que té una capacitat per a unes trenta persones i que durant tot el curs és un dels espais més valorats i utilitzats de l’equipament.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.