Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El llibre fotogràfic "Girona, Temps de Flors" testimonia tots els muntatges i projectes de la 60a edició del festival

Demà, a les 19 h al Saló de Descans del Teatre Municipal, es presentarà la publicació impulsada per la dissenyadora Lara Pujol.

El llibre de Girona, Temps de Flors es convertirà aquest any, de nou, en un testimoni d’excepció del festival. La publicació, impulsada per la jove dissenyadora gironina Lara Pujol amb la col·laboració del fotògraf Joan Altés, recull les imatges de tots els projectes florals de Girona, Temps de Flors, acompanyades per breus textos amb el concepte que han volgut transmetre els autors dels muntatges.

La presentació de la que serà la tercera edició del llibre es farà demà a les 19 h al Saló de Descans del Teatre Municipal i comptarà amb la presència de Lara Pujol; de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i del vicepresident de la Diputació de Girona Xavier Soy, entre altres personalitats.

El llibre Girona, Temps de Flors es prepara durant els mesos previs a l’exposició i se’n realitza el reportatge fotogràfic el primer cap de setmana. Els primers exemplars veuran la llum demà, durant la presentació oficial del llibre. Lara Pujol s’encarrega de l’autoedició de la publicació. El llibre, que té prop de 150 pàgines, té una tirada de més de 500 exemplars i s’edita en català, castellà i anglès. El seu format és de 29x22 cm i compta amb tapes fotogràfiques dures i enquadernat de fil artesanal de tipus japonès. El pròleg de l’edició d’enguany ha anat a càrrec del prestigiós dissenyador guardonat amb tres premis FAD Fernando Salas.

L’Ajuntament de Girona és el principal col·laborador del llibre, i també en són col·laboradors la Diputació de Girona i Cafès Cornellà. El projecte compta, a més, amb el suport de l’Associació d’Amics de la Girona Antiga i de l’Associació Amics de les Flors. Es pot seguir l’actualitat de les etapes d'elaboració del llibre a través del Facebook (www.facebook.com/LlibreTempsDeFlors) i del Twitter (@llibreflors).

El llibre es podrà adquirir a partir de demà a través del web The Folio Club i es podrà trobar també a l’Oficina de Turisme de Girona i en diferents llibreries de Girona i de Barcelona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.