Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen una persona com a presumpta autora d'un delicte de robatori i furt d'ús d'una motocicleta

El lladre conduïa la moto robada sense haver obtingut mai el permís de conducció

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra van detenir, a dos quarts de nou del vespre del dimarts dia 12 de maig, Cristian G.C., de 33 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle de motor i d’un altre delicte per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció.

Els fets es remunten al passat mes d’octubre del 2014, quan es va tenir coneixement d’una denúncia presentada per la sostracció d’una motocicleta Honda NSR de l’interior d’un pàrquing d’un habitatge particular a Fornells de la Selva. Uns mesos més tard, en concret a les sis de la tarda del dimarts 12 de maig, la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que acabava de veure la motocicleta que li havien robat al davant d’un bar del Barri Vell de la ciutat i que el noi que la conduïa estava aturat i seia damunt del vehicle parlant amb el cambrer d’aquest local.

Immediatament, es va desplaçar al lloc dels fets un vehicle policial amb dos agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal. Un cop al lloc, i després de parlar amb la propietària de la moto, aquesta els va explicar que mentre trucava a la policia havia vist com aquell home, de qui en va facilitar la descripció, engegava la moto i marxava del lloc.

Els agents de policia, després de fer diverses gestions, van poder saber la identitat del presumpte lladre i, tot seguit van comunicar la descripció i les dades de la motocicleta a les altres unitats policials per tal d’iniciar-ne la recerca.

Va ser cap a quarts de nou del vespre del mateix dimarts quan la unitat mixta composta per un agent de la Policia Municipal i un agent dels Mossos d’Esquadra, i que fan tasques de vigilància i seguretat al barri de la Font de la Pólvora, van localitzar al motorista que circulava per la zona. Seguidament, aquests agents el van aturar i identificar i va ser llavors quan van comprovar que efectivament la motocicleta constava en requisitòria i que el conductor circulava sense haver obtingut mai el permís de conducció.

Després de fer diverses gestions, els agents van detenir Cristian G.C., de qui consten altres detencions, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’ús d’una motocicleta i un altre delicte contra la seguretat vial per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conducció.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.