Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les biblioteques de Girona tornen a sortir "A la carretera"

Aquest cicle, de xerrades sobre viatges, arriba aquest any a la tercera edició.

Les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus organitzen el tercer cicle de xerrades sobre viatges “A la carretera”. Un any més, davant la proximitat de l’estiu, les vacances i els possibles viatges, s’organitzen aquesta sèrie de xerrades per promoure la descoberta de diversos indrets del món de la mà de viatgers disposats a compartir les seves experiències de viatge, a l’entorn d’una afició o d’una inquietud personal, i a presentar els llibres en què han traslladat aquestes vivències.

L’eix central del cicle, que tindrà lloc durant cinc dijous dels mesos de maig i juny, són les xerrades de viatgers i exploradors a qui el fet de viatjar ha influït de forma important en el seu trajecte vital i ha suposat una important font d’experiència, de coneixement i de sensacions.

Aquest dijous, 14 de maig, tindrà lloc la primera xerrada, a les 19 h a la biblioteca Carles Rahola, a càrrec d’Ana M. Briongos. Sota el títol de “45 anys de vida viatgera”, Briongos parlarà dels seus viatges a l’Afganistan, Iran o l’Índia. Els propers dijous 28 de maig, 4, 11 i 18 de juny hi participaran el guionista de “APM?” de TV3 Xavi Narro, l’escriptor Xavier Moret, el grup Himalaiaski o el periodista Eugeni Casanova, respectivament.

Les xerrades s’acompanyaran de seleccions de fons sobre viatges, del taller d’escriptura “Narrar el viatge: hi ha llocs que deixen empremta”, a càrrec d’Assum Guardiola (biblioteca Carles Rahola), i del concurs de fotografia mitjançant Instagram “Els camins del teu viatge”.


Es pot consultar el programa complet a www.bibliotequesdegirona.cat
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.