Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull la 8a Fira de la Ciència, adreçada als alumnes d'Infantil i Primària

L'acte tindrà lloc demà, 8 de maig, i es promou amb la intenció de despertar l'interès per a la ciència en els més petits.

Demà divendres la plaça Constitució i la plaça Josep Pla de Girona acolliran, de 10 a 12 h del matí, la 8a edició de la Fira de la Ciència per a petits i grans científics adreçada als nens i nenes de P4 i P5 d’educació infantil i primer i segon de primària. L’esdeveniment té la intenció de despertar l’interès per la ciència en els més petits i comptarà amb la participació de més de 850 nens i nenes.

La fira està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Girona, el Grup de Recerca en Educació Científica i Ambiental de la Universitat de Girona (UdG), el Servei Educatiu del Gironès del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i CaixaForum Girona i amb la col·laboració d’altres departaments de la UdG com la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D), l’observatori “Escacs i Educació”, l’Institut d’Informàtica i Aplicacions, el Departament de Química, Gabinet de Materials i de recerca per la matemàtica a l’escola (GAMAR). Les entitats Enginyeria Sense Fronteres, Ludus Mundi en el marc del Festival Ludivers i Programa Lúdic d’Aprenentatge Tècnic (PLAT), també col·laboren en l’organització de l’acte.

A la fira hi participaran 16 escoles de Girona i rodalia (Eiximenis, Joan Bruguera, Verd, Maristes-Girona, Mare de Déu del Mont, Carme Auguet, Sagrada Família, Vila-Roja, Font de la Pòlvora, Migdia, Pericot, El Bosc de la Pabordia, Balandrau, L’Aldric de Cassà de la Selva, Les Falgueres i l’Aulet de Celrà) amb un total de 35 grups-classe i 854 alumnes.

Cada grup-classe realitzarà tres tallers de diferents temàtiques relacionades amb la ciència, que tractaran temes de densitats, rampes, sons, matemàtiques, etc. amb l’objectiu de promoure l’experimentació científica a les etapes d’educació infantil i primer cicle de primària. Tal com ressalta la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, “és un matí per compartir una jornada d’educació científica amb tots els implicats, mestres, alumnes, estudiants, professorat de la universitat i representants de les entitats col·laboradores”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.