Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'acte institucional del 8 de maig serà l'activitat central de la Setmana d'Europa a Girona

Una desena de propostes, entre les quals hi ha la III Jornada Lluís M. de Puig, serviran per commemorar la celebració a la ciutat.

Girona celebrarà un any més el Dia d’Europa amb un acte institucional unitari aquest divendres, dia 8 de maig, en el qual participaran l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya. L’acte es farà a les 13 h al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Aquest serà l’esdeveniment central d’una desena d’activitats que s’han programat a la ciutat en el marc de la Setmana d’Europa als municipis de Catalunya. El taller sobre mobilitat internacional “Treball i pràctiques en institucions europees” de demà o l’estand de difusió del material divulgatiu sobre programes, iniciatives i institucions europees que es posarà divendres al Campus de Montilivi de la Universitat de Girona són dues de les propostes més destacades dels propers dies. Una de les principals novetats d’aquest any és el concurs d’Instagram “On és Europa”, que ha tingut lloc del 7 al 28 d’abril.

També cal ressaltar especialment la 3a edició de la Jornada Lluís M. de Puig, que tindrà lloc el dijous 28 de maig, a partir de les 18 h, al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal. Enguany la temàtica de l’acte serà l’Any Europeu del Desenvolupament, que es commemora aquest 2015.

Podeu consultar més informació i totes les activitats al web www.girona.cat/diaeuropa  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.