Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona aprova al Ple municipal del 13 d'abril de 2015 l'adhesió al Codi de Bon Govern Local de la FEMP

Recull els principis de transparència i ètica pública i les mesures per millorar la gestió i la qualitat de la democràcia local. També es va aprovar l'adhesió a la Red de Entitades Locales por la Transparencia y Participación Ciudadana.

La Comissió Executiva de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), el 24 de març de 2015, va aprovar la nova versió del Codi del Bon Govern Local que recull els principis de transparència i ètica pública i les mesures per millorar la gestió i la qualitat de la democràcia local.

El Codi de Bon Govern Local recull un decàleg de principis que van des del respecte a l'ordenament jurídic i el compromís amb l'ètica pública i la qualitat democràtica, fins a la defensa dels interessos generals amb honradesa, objectivitat, imparcialitat, austeritat i proximitat amb el ciutadà.

Com a mesures per millorar la gestió i la qualitat democràtica local el Codi de Bon Govern Local també vol fomentar la transparència, la democràcia participativa, treballar per a la inclusió social i defineix el codi de conducta política. 

Al Ple municipal del 13 d’abril també es va aprovar l’acord d’adhesió a la Red de Entitades Locales por la Transparencia y Participación Ciudadana de la FEMP. És una xarxa de ciutats constituïda l'any 2015 amb l’objectiu de promoure la innovació i la millora permanent de la relació entre els governs locals i la ciutadania sota els principis de Govern Obert i mitjançant l’intercanvi d’experiències, l’aprenentatge permanent, el treball en xarxa i el desenvolupament de projectes.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.