Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El segon cap de setmana d'Strenes recull moments inoblidables

El cap de setmana deixa concerts memorables com el d'Andrea Motis & Joan Chamorro amb l'Orquestra Nacional de Catalunya, Mazoni, The New Raemon o Xavi Sarrià & Feliu Ventura. Macedònia va protagonitzar un dels moments més emocionants al convidar a l'escenari en Joan, el nen que ha inspirat el seu nou disc, "El món és per als valents".

El segon cap de semana del Festival Strenes ha destacat per la gran quantitat de moments intensos que ha pogut viure el públic que s’ha acostat a Girona. Andrea Motis i Joan Chamorro acompanyats de l’Orquestra Nacional d’Andorra van firmar un concert sublim. Xavi Sarrià & Feliu Ventura van satisfer el públic que havia exhaurit les entrades des de feia dies. També cal ressaltar la posada en escena de Cris Juanico a l’hora de presentar el seu “F(a)usta”, que va captivar tot el públic. El mateix va passar amb l’estrena del nou disc de Tom Hagan que va oferir dos concerts molt especials. També hi ha hagut moments de ball i molta intensitat musical als concerts de Mazoni que estrenava la seva gira dels 10 anys al Teatre Municipal, d’Ebri Knight que estrenaven el disc “Foc!” a La Mirona, de The Seihos, que presentaven el seu darrer elepé “Farewell” davant d’una atapeïda Sala Yeah! Indie Club i The New Raemon que presentava davant d’un públic totalment entregat “Oh Rompehielos” per primera vegada a Girona a la Sala de Cambra de l’Auditori.

Els concerts gratuïts de Haldor Mar i del concurs Intro a la plaça del Mercadal o d’Anna Moliner i Cèlia Pallí als Jardins de la Mercè també han estat molt ben rebut tant per part dels seus seguidors com dels veïns de Girona que s’hi han acostat.

Menció a part mereix el concert de presentació del nou disc de Macedònia, que va viure un moment únic i molt emocionant al convidar a l’escenari a en Joan, el nen que ha inspirat el nou disc del grup, “El món és per als valents”, i que protagonitza la cançó “Joan”.

El Festival Strenes es prepara pel darrer cap de setmana, on destacaran les estrenes exclusives de discos tan esperats com el de Joan Miquel Oliver, que presentarà el seu nou disc “Pegasus” al Teatre Municipal o els gironins Cor Geriona, que mostrarà el disc “Instants”. També destacaran les estrenes d’espectacles com l’antològic de Roger Mas al Teatre Municipal, el concert de celebració de 40 anys de carrera de Miquel Gil al Centre Cultural la Mercè o els Gossos, que porten a Girona per partida doble -la sessió de les 21h ha exhaurit entrades i la de les 23h està prop del ple, el concert GO22OS que commemora el seu 22è aniversari.

Un nou concert sorpresa
Seguint amb la programació dels concerts al carrer, el Festival Strenes ha preparat un nou concert sorpresa a Girona que tindrà lloc dissabte 25 d’abril a les 18:30h al centre de la ciutat. Aviat se’n donarà més informació.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.