Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones in fraganti quan cometien un robatori amb força en un habitatge

La policia va enxampar un dels lladres a l'interior del pis i va detenir l'altre quan fugia.

La Policia Municipal de Girona va detenir, cap a les vuit del vespre del dijous dia 16 d’abril, Khalid O., de 22 anys d’edat, domiciliat a Salt, i Mohammed J., de 20 anys d’edat, domiciliat a Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’habitatge.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Central de Comandament del 092 va rebre l’alerta d’un robatori que s’estava produint en un pis del barri de Santa Eugènia. Fruit de la immediatesa de la informació ciutadana, els agents van arribar quan els lladres encara estaven a l’interior del pis. Un cop més, el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha agraït la col·laboració de la ciutadania per “contribuir a mantenir la seguretat a la ciutat”.

Al lloc s’hi havien adreçat quatre agents, dos agents dels quals van accedir a l’edifici, mentre que els altres dos restaven a la porta d’accés. Els policies que van pujar van trobar la porta de l’habitatge mig oberta i van intentar accedir-hi, però van notar resistència. Finalment van poder obrir totalment la porta, moment en què els dos lladres van intentar fugir. De resultes de la intervenció policial, un del lladres es va atrapar en el mateix replà i l’altre quan intentava sortir al carrer.

La policia va identificar els detinguts com Khalid O., amb 12 antecedents anteriors per motius semblants, i Mohammed J., amb 9 antecedents anteriors. Als detinguts se’ls imputa un delicte de robatori amb força a l’interior d’habitatge. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.