Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La jornada de cloenda del procés participatiu sobre el Pla especial de la Devesa es farà demà

L'acte tindrà lloc a les 17 h a la sala polivalent del Centre Cultural La Mercè.

Després de dos mesos i mig de debat al voltant de la Devesa, demà tindrà lloc la jornada de cloenda del procés participatiu sobre el Pla especial del parc. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, presidirà l’acte, que tindrà lloc a les 17 h a la sala polivalent del Centre Cultural La Mercè.

El 2 de febrer va iniciar-se el procés de participació, que va comptar amb una fase informativa, una participativa i una col·laborativa. La fase informativa es va vehicular sobretot a través del web www.girona.cat/devesa en què hi havia tota la documentació relativa al procés i al Pla especial. També es van fer sessions informatives als centres cívics i a peu de carrer en espais emblemàtics de la ciutat. Els ciutadans i ciutadanes de Girona van poder participar en el procés a través d’un qüestionari que es va fer arribar a les llars gironines al febrer i que també estava penjat al web, així com amb una sèrie de preguntes per valorar i prioritzar diverses actuacions. Es van recollir un total de 2.441 butlletes del qüestionari i obert i es van registrar 462 usuaris a través del web que van emetre 2.367 votacions i van deixar 1.565 comentaris.

El 28 de març es va fer una jornada taller per debatre les propostes que havien sortit fins al moment i intentar arribar a un consens. Durant l’acte es va treballar en tres àmbits que responien a les tres grans línies del procés participatiu i del Pla: apropar el riu Ter a la Devesa; garantir el futur dels plàtans de la Devesa, i facilitar l'accés a peu al parc. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.