Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La companyia Elèctrica Dharma inaugura demà divendres el Festival Strenes de Girona amb totes les entrades venudes

Durant els propers tres caps de setmana, el Festival Strenes transformarà Girona en la capital musical de Catalunya gràcies a una trentena de concerts i les principals estrenes de discos i d'espectacles de la primera meitat de l'any.

El primer cap de setmana del Festival Strenes de Girona comença amb algunes de les estrenes més destacables. Per un costat, la Companyia Elèctrica Dharma inaugura el festival amb el primer concert de la seva Gira 40 anys, amb totes les entrades venudes. Per altra banda, el festival comptarà amb tres estrenes de discos absolutes, com les del grup Teràpia de Shock, que presenta oficialment en directe el seu nou disc “100.000 històries” amb un xou que promet ser molt especial pel seu públic. També Rosa-Luxemburg presenta el seu nou disc “Teoria de conjunts” a Girona, i Pearson el seu primer disc homònim. Per altra banda, Blaumut presentarà per primera vegada a la ciutat les cançons del seu darrer disc, “El primer arbre del bosc”. El mateix farà Coriolà, que es presenta amb “El debut” sota el braç.

nivell d’estrenes d’espectacles, aquest cap de setmana es podrà viure el nou espectacle dels Lax’n’Busto acompanyats de tres cors infantils gironines, el Cor Infantil Preludi, el Cor Infantil Aula Musical i el Cor Geriona. Un espectacle familiar que ha estat batejat com a Lax’n’Xics. Un altre projecte de categoria que estrenarà espectacle és Marinah & Chicuelo. Ni més ni menys que l’ex cantant d’Ojos de Brujo acompanyada d’un dels principals guitarristes del flamenc actual, Chicuelo.

Maika Makovski per la seva banda, avançarà en exclusiva algunes de les cançons en format acústic que formaran part del seu nou disc. La Judit Neddermann, guanyadora del Premi Descobertes de l’Strenes 2014, actuarà al nou escenari gratuït a la plaça Sant Fèlix. Aquest escenari també l’ocuparà el concurs INTRO 2015, el Concurs de Música Emergent de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.